Oregano drhnuté Kotányi
Oregano, u nás známé také jako dobromysl, je silně aromatická, pikantní a lehce nahořklá bylinka. Připomíná majoránku a tymián, je však o něco ostřejší a musí se tedy dávkovat opatrně.
Oregano je nepostradatelné nejen v italské kuchyni, kde se přidává do omáček, na pizzu, na maso i do polévek, ale velmi oblíbené je také například v mexické kuchyni. Výborně ochutí grilovanou zeleninu, přidává se do salátů či olejů a octů. Je také skvělé při nakládání sýra, rajčat nebo oliv. Sušené oregano má ještě intenzivnější chuť než čerstvé a je možné ho vařit i po delší dobu společně s pokrmem.
Hmotnost: 125 g
kotanyicz
kotanyi_cz
Oregano je nepostradatelné nejen v italské kuchyni, kde se přidává do omáček, na pizzu, na maso i do polévek, ale velmi oblíbené je také například v mexické kuchyni. Výborně ochutí grilovanou zeleninu, přidává se do salátů či olejů a octů. Je také skvělé při nakládání sýra, rajčat nebo oliv. Sušené oregano má ještě intenzivnější chuť než čerstvé a je možné ho vařit i po delší dobu společně s pokrmem.
Hmotnost: 125 g