Pepř zelený celý Kotányi
Pepř zelený pochází ze stejné rostliny jako pepř černý. Rozdíl je v tom, že se nedozrálé zelené kuličky sklízí jako první. Pepř zelený není fermentovaný a suší se buď mrazem, horkým vzduchem, nebo se nakládá do slaného či kyselého nálevu.
V gastronomii se nejvíce používá do omáček a marinád. Výborný je také steakům, do nakládané zeleniny a při výrobě pepřové omáčky nebo chutney. Můžeme jej přidat do paštik, nádivek, sýrů a rolád. Lze jej také využít na dezerty a do čokolád.
Hmotnost: 395 g
kotanyicz
kotanyi_cz
V gastronomii se nejvíce používá do omáček a marinád. Výborný je také steakům, do nakládané zeleniny a při výrobě pepřové omáčky nebo chutney. Můžeme jej přidat do paštik, nádivek, sýrů a rolád. Lze jej také využít na dezerty a do čokolád.
Hmotnost: 395 g